Εκτύπωση

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

            1ος Κύκλος Σεμιναρίων

 

Το πρόγραμμα οδηγεί σε ΕΤΗΣΙΑ πιστοποιημένη βεβαίωση με την επιστημονική επίβλεψη και το σχεδιασμό του Εργαστηρίου Πειραματικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας Του Τμήματος Ψυχολογίας

ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΣ

 

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη επιστημονικής γνώσης στη θεωρία και στην εφαρμογή των ψυχολογικών και κοινωνικών διαδικασιών που χαρακτηρίζουν τη διδασκαλία και τη μάθηση. Η προσέγγιση αυτή πραγματοποιείται μέσω του εμπλουτισμού των γνώσεων των επιμορφούμενων, σχετικά με τους τρόπους που η ανάπτυξη του ατόμου και οι ατομικές διαφορές επηρεάζουν τη μάθηση καθώς και τις συνέπειες που έχουν αυτές οι παράμετροι στη διδασκαλία.

Άλλος επί μέρους στόχος είναι να αναπτύξει κριτική αξιολόγηση των διαφόρων μεθόδων διδασκαλίας και αξιολόγησης της μάθησης και να έλθει σε επαφή με τη συνεισφορά της έρευνας στον τομέα της γνωστικής ψυχολογίας (σχετικά με τη μνήμη, επίλυση προβλημάτων, αντίληψη, προσοχή) στη διδασκαλία και στη μάθηση.

Το Πρόγραμμα αφορά:

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ:

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται στην Αθήνα θα παρακολουθήσουν δια ζώσης σε αντίστοιχα Σ/Κ η Π/Σ/Κ.

Οι συμμετέχοντες από απομακρυσμένες περιοχές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν, λόγω κόστους μετακινήσεων υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live streaming   (παρακολούθηση  του μαθήματος με εικόνα και ήχο, συμμετοχή με παρεμβάσεις, έκφραση αποριών, υποβολή ερωτήσεων).

Μετά από κάθε δια ζώσης συνάντηση, αναρτώνται στην πλατφόρμα εκπαίδευσης μαγνητοσκοπημένα μαθήματα, το προς μελέτη υλικό, και αξιολογούνται με τεστ /ενότητα και τελική εργασία, προκειμένου να προχωρήσουν σε πιστοποίηση του προγράμματος.

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

H αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται συμπληρωμένη στο: meletespaideias@gmail.com

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα  700 ευρώ

Ισχύουσες εκπτώσεις: * Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές.

Έκπτωση 10% για εφάπαξ καταβολή

Έκπτωση για δημιουργία ομάδων (αναλογικά με τον αριθμό ατόμων ανά ομάδα)

Έκπτωση 10% για ανέργους (κάρτα ανεργίας)

Έκπτωση 10% για πολύτεκνους (κάρτα πολυτέκνων)

Έκπτωση σε μέλη του Κε.Δι.Βι.Μ. (που έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς κάποιο πρόγραμμα χωρίς εκκρεμότητες)

ΚΟΣΤΟΣ 80 ευρώ /ενότητα:  οι ενότητες είναι 11

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Όταν επιλέξετε την συγκεκριμένη περίπτωση ο τίτλος της βεβαίωσης παρακολούθησης θα είναι η ενότητα που έχετε επιλέξει και στην ανάλυση θεματικών ενοτήτων θα αναγράφονται οι υποενότητες της συγκεκριμένης θεματικής.

Για να δείτε τις υποενότητες,  πρέπει να ανατρέξετε στο αναλυτικό πρόγραμμα

Για την συγκεκριμένη κατηγορία και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.

Πληροφορίες

Στα τηλέφωνα 2112138032 – 2103620893 -– 6981000580 (cosmote)

Μέσω e-mail  meletespaideias@gmail.com

Στην ιστοσελίδα www.paideiaslogos.com

Στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.facebook.com/PaideiasLogos